Lescon Erkek Tişört: Kazandırır!
08.05.2018

Lescon Erkek Tişört: Kazandırır!

Birbirinden farklı ve üstün özellikleri ile Lescon erkek tişört, bir sporcunun performans esnasında ihtiyaç duyabileceği tüm desteği sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Güce odaklı, sade ve işlevsel özellikler taşıyan erkek tişörtleri, Lescon'un spor malzemelerinden oluşan geniş ürün gamında önemli bir ürün yelpazesini oluşturuyor.

Güçlü, Karizmatik ve Havalı: Lescon Erkek Tişörtleri

Bisiklet yakalı Lescon erkek tişört modelleri, her türlü eşofman altı modeliyle kombinleyebileceğiniz şık ve gösterişli kalıplarla üretiliyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri bulunan tişörtler, Lescon ürünlerinin basic modelleri arasında yer alıyor. Sportif aktiviteler dışında günlük hayatta da jean ya da keten pantolonlarla rahatlıkla kombin yapabileceğiniz Lescon erkek tişörtleri, şık ve havalı görünümünüze güçlü bir katkı sağlıyor. Sportif tasarımlı erkek ceketlerinin içine de rahatlıkla giyebileceğiniz erkek tişört modelleri, karizmatik görünümünüzü destekliyor. %100 elastan kumaş ile tasarlanan ürün, nem tutmayan ve daima kuru hissetmenizi sağlayan özel bir tişört modeli olma özelliği taşıyor.

erkek spor tişörtSlim fit kalıp modeline sahip polo yakalı tişört modelleri, Lescon'un güçlü tasarım çizgilerini taşıyor. Gövde kumaşından tasarlanan 3 düğmeli yaka patı ile dilediğiniz zaman tişörtün yakasını açık olarak da kullanabilme imkanı bulunuyor. Antrenmanlar esnasında terlemeyi engelleyen ve nemi hızla uzaklaştıran kumaş dokusu, nefes alabilir yapısı ile sizi daima ferah ve zinde tutuyor. Kısa kollu modeller, rahat hareket edebilmenize ve performansınıza odaklanmanıza katkıda bulunuyor. İki renkli olarak tasarlanan Lescon ürünleri ise reglan kol yapısı ile özgürce hareket etme imkanı sunuyor. Polo yakalı Lescon erkek tişört modellerini sportif pantolon ve şortlarla kombinleyebileceğiniz gibi Lescon'un şık eşofman altları ile de kullanabilirsiniz.

Lescon Erkek Tişört Modelleri ile Cildiniz Nefes Alsın!

Comfort fit yapısıyla rahat ve konforlu bir kullanım sunan Lescon erkek tişörtleri, yanlarında kullanılan reflektör biye tasarımları ile dikkat çekiyor. Akşam saatlerinde yapılan koşularda ve spor aktivitelerinde güvenli bir kullanım imkanı sağlayan reflektör biyeler, aynı zamanda Lescon erkek tişörtüne havalı ve şık bir görünüm de kazandırıyor. Lescon'un birçok ürün modelinde kullandığı Bcool teknolojisi, erkek tişört modelleri için de büyük avantajlar sağlıyor. Ter ve nemi minimuma indiren ve her daim kuru kalmayı hedefleyen Bcool teknolojisi, erkek tişörtlerine konforlu kullanım imkanı sunuyor. Renkli desen ve renklerden oluşan Lescon erkek tişörtlerini, tüm sportif pantolon, eşofman altı ve şortlarla, mükemmel biçimde kombinleyebilir, güçlü ve mücadeleci yönünüzü ön plana çıkarabilirsiniz.

Soğuk havalarda koşarken, motivasyonunuzu destekleyen kapüşonlu ve uzun kollu erkek tişörtler, Lescon ürünleri arasında yer alıyor. Comfort fit tasarıma sahip Lescon uzun kollu modeller, serin havalardan etkilenmeden gücünüzden maksimum seviyede yararlanmanıza olanak sağlıyor. Ayarlanabilir kordonlu kapüşon, Lescon erkek tişörtüne dinamik ve işlevsel bir özellik kazandırıyor. Performans sonrasında terinizin soğumaması için de katkı sağlayan şık kapüşon, ürünün genel görselliğine sportif bir katkı sunuyor. Kol ağızlarında parmaklık detayı bulunan erkek tişört modelinin, ön yan taraflarında konumlandırılan reflektörlerin, akşam koşularında güvenliğinizi sağlayan önemli bir etkisi de bulunuyor. Parmaklık özelliği, koşu esnasında Lescon erkek tişörtünün savrulmasını veya yukarı sıyrılmasını önleyerek, konsantrasyonunuzun bozulmamasına katkı sağlıyor.

Spor giyim malzemeleri, ayakkabılar ve birçok sportif ürüne, Lescon güvencesiyle sahip olabilir, kazanmaya odaklanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Lescon ürünleri, başarmayı ön plana alan güçlü tasarımları, sporcuları destekleyen materyalleri ile benzersiz bir spor deneyimi sunuyor.