Lescon Halı Saha Ayakkabısı İle Performansınızı Maksimuma Çıkarın!
28.12.2017

Lescon Halı Saha Ayakkabısı İle Performansınızı Maksimuma Çıkarın!

Futbola gönül veren ve halı saha maçlarında iddialı olanların tercih ettiği halı saha ayakkabıları, Lescon koleksiyonlarında performansınızı ve tarzınızı zirveye taşımak için sizi bekliyor.

Lescon Halı Saha Ayakkabısı ıle Performansınızı Maksimuma çıkarın!

Futbola gönül veren ve halı saha maçlarında iddialı olanların tercih ettiği halı saha ayakkabıları, Lescon koleksiyonlarında performansınızı ve tarzınızı zirveye taşımak için sizi bekliyor.

Spor ayakkabısı ve tekstili alanında neredeyse 40 yıldır Türkiye'nin lider markalarından olan Lescon, kadın erkek ve çocuklar için sporda başarıyı sağlayacak, birbirinden şık ayakkabılar ve giyim ürünleri tasarlıyor. 80'li yıllardan beri Türk sporseverlerin hizmetinde olan markanın halı saha ayakkabısı alanında ise özel bir deneyimi bulunuyor. 1993 yılında ilk Türk halı saha ayakkabısını geliştiren Lescon, o yıllardan beri her yeni modelde mükemmel performans için gereken yeniliklere yer veriyor. ürettiği koleksiyonların kalitesi sayesinde Avrupa'da da dikkat çeken markanın, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına sponsorluk deneyimi de bulunuyor.

Halı Saha Maçlarının Seyrini Değiştirecek Teknik özellikler

Halı saha maçlarında performansınızı etkileyen birçok koşul söz konusu oluyor. Zemin, hava şartları, dışarıdan aldığınız darbeler maçsırasında performansınızı olumsuz yönde etkileyebiliyor. Lescon ise halı saha ayakkabısı modellerinde karşılaşabileceğiniz olumsuz koşulları dizginlemek amacıyla tasarlanıyor. Super Grip yani maksimum sürtünme taban teknolojisi sayesinde taban özel bir şekilde dizayn ediliyor ve böylece sürtünmeden kaynaklanabilecek olumsuz performans engelleniyor. Futbol sert bir spor olduğu için maçsırasında darbe almanız kaçınılmaz oluyor, darbe dağıtıcısı bulunan modellerde, bu özellik sayesinde darbe ayağın içine eşit olarak dağıtılıyor ve performansınızın kalitesi darbelerden etkilenmiyor. Les Insole özelliği ise, ayağınızın maçsırasında kuru kalmasını ve nefes almasını sağlayarak hem konforunuzu hem de sağlığınızı düşünüyor.

Dayanıklı ve şık Halı Saha Ayakkabıları

Lescon'un özenle tasarladığı halı saha ayakkabısı modelleri, güncel trendlere, gözde olan renklere de yer veriyor. Böylece ayakkabılarınız şıklığıyla da dikkat çekiyor. Lescon modellerinin bir başka özelliği ise spor ayakkabılarınızı uzun süre güvenle kullanabilecek olmanız. Ayakkabınızın sağlam olması ve kolayca açılmaması için, ayakkabının saya yani üst kısmında futbol malzemelik adı verilen dayanıklı malzeme kullanılıyor. Ayrıca ayakkabının tabanında kauçuk kullanılıyor. Böylece hem elektrik yüzeye iletiliyor hem de ayakkabınız dayanıklı oluyor.

Lescon halı saha ayakkabıları ile maçların kazananları arasında yer almak için, modelleri inceleyebilir, beğendiğinizi ayakkabıya online alışveriş kolaylığı ile hemen sahip olabilirsiniz. Böylece, doğru halı saha ayakkabısı ile siz de performansınızı maksimuma çıkartabilirsiniz. üstelik Lescon'un online mağazasından alışveriş yaparak aldığınız ürünü, kullanılmamış bir şekilde Lescon mağazalarına getirerek 30 gün içinde değiştirebilir, 14 gün içinde ise iade edebilirsiniz.