Lescon Halı Saha Ayakkabısı Maçların Yıldızı Oluyor
28.12.2017

Lescon Halı Saha Ayakkabısı Maçların Yıldızı Oluyor

Lescon halı saha ayakkabıları, kaliteli malzemeler ve en yeni teknolojiler kullanılarak tasarlanıyor ve amatör ya da profesyonel her sporsevere kazanmanın mutluluğunu yaşatıyor.

Lescon Halı Saha Ayakkabısı Maçların Yıldızı Oluyor

Lescon halı saha ayakkabıları, kaliteli malzemeler ve en yeni teknolojiler kullanılarak tasarlanıyor ve amatör ya da profesyonel her sporsevere kazanmanın mutluluğunu yaşatıyor.

1980'de Gaziantep'te kurulan Lescon, yıllar içinde durmadan büyüdü, gelişti ve ülkenin en güvenilir spor markalarından biri haline geldi. Lescon, neredeyse kırk yıldır erkek, kadın ve çocuk için spor ayakkabılar, spor giyim ürünleri tasarlıyor. Sporun her dalı için özel olarak tasarlanmış modelleri bulunan marka, söz konusu futbol olduğunda, Türkiye'nin ilk halı saha ayakkabısı üreticisi olarak rakiplerinin arasından sıyrılıyor."Kazanmak Gibisi Yok" sloganını kendine ilke edinen Lescon, hırslı, başarılı, dış görünüşüne özen gösteren sporseverlere hitap ediyor.

Performans Dostu Halı Saha Ayakkabısı

ıster amatör olun ister profesyonel, futbol doğası gereği sert bir spor olduğu için, halı saha ayakkabılarının da buna göre tasarlanması gerekiyor. Bu modellerde oyunun sertliğinden doğabilecek performans sorunları, dayanıklılık sorunları özel teknolojilerle alt ediliyor. Lescon'un çoğu ayakkabı modelinde, darbe dağıtıcı özellik bulunuyor. Bu özellik, maç sırasında aldığınız darbeleri ayakkabı içine eşit olarak dağıtıyor. Böylece, darbe yumuşatılmış oluyor ve performansınız darbeden olumsuz etkilenmiyor.Halı saha ayakkabısı modellerinde kullanılan bir başka özellik ise Super Grip oluyor. Bu taban özelliği sayesinde, taban özel şekillerde dizayn ediliyor ve ayakkabınızın zeminle sürtünmesinden doğabilecek olumsuz etkenlerin azaltılması amaçlanıyor.

Ayakkabınız Dayanıklı Olsun

Lescon halı saha ayakkabılarının dayanıklı olmaları en önemli özellikleri arasında yer alıyor. Futbol gibi sert bir spor söz konusu olduğunda ayakkabılar çabuk deforme olabiliyorlar. Lescon'un tasarım uzmanları ayakkabılardaki açılmaları engellenmek için futbol malzemelik kullanıyorlar. Ayakkabının üst kısmında yani sayasında kullanılan futbol malzemelik, ayakkabıyı daha dayanıklı kılıyor. Halı saha ayakkabılarının termoplastik taban özelliği ise tabana dayanıklılık katıyor.

Konforlu şıklık

Lescon halı saha ayakkabısı modelleri tasarlanırken, maç sırasındaki rahatlığınız ve ayağınızın sağlığı da önemli bir kriter oluyor. Les Insole özelliği sayesinde ayağınızın hava alması böylece ayakkabı içinde oluşabilecek nemin performansınızı etkilememesi amaçlanıyor. Halı saha ayakkabılarında, Lescon halı saha ayakkabılarında konforunuz gibi şıklığınız da gözetiliyor. Tüm modeller, güncel moda trendlerine, sezonun gözde renklerine göre üretiliyor. üstelik bazı modellerde, yandan bağcık gibi detaylar kullanılarak halı sahalarda da tarzınızı göstermeniz amaçlanıyor.

Halı saha maçlarında performansınızı en yüksek haline taşırken, şık ve konforlu bir maç deneyimi yaşamak isterseniz Lescon halı saha ayakkabısı modellerini tercih edebilirsiniz. Online alışveriş sayesinde beğendiğiniz ayakkabıyı hemen satın alabilirsiniz. Eğer satın aldığınız ürünü değiştirmek isterseniz, kullanılmamış ürün ile beraber Lescon mağazalarına giderek 30 gün içinde değişim işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 14 gün içinde ise, ürünü iade edebilirsiniz.