Lescon Krampon İle Hem Futbolda Hem Stilde Fark Yaratın
28.12.2017

Lescon Krampon İle Hem Futbolda Hem Stilde Fark Yaratın

Lescon Krampon ıle Hem Futbolda Hem Stilde Fark Yaratın

Her spor dalı için üstün kalitede spor ayakkabıları ve tekstili üreten Lescon, krampon alanında da farkını konuşturuyor ve iddialı oyuncuların tercihi olan futbol ayakkabılarını üretiyor.

Lescon Krampon ıle Hem Futbolda Hem Stilde Fark Yaratın

 

Her spor dalı için üstün kalitede spor ayakkabıları ve tekstili üreten Lescon, krampon alanında da farkını konuşturuyor ve iddialı oyuncuların tercihi olan futbol ayakkabılarını üretiyor.

 

üretim macerasına 1980 yılında başlayan ve o her geçen gün daha da büyüyen Lescon, hem ülkemizde hem de yurtdışında tanınan, çevresel ve toplumsal bilince önem veren, kaliteyi teknoloji ile buluşturan bir marka olarak sektörde yerini koruyor. Türkiye'nin ilk halı saha ayakkabısını üreten Lescon, Alman devi Eintracht Frankfurt takımına sponsorluk sağlamasıyla da tanınıyor.

 

Futbolu Doğru Ayakkabı ile Oynayın

Futbol sert ve zorlu bir spor olduğu için özel olarak tasarlanmış ayakkabılarla oynanması gerekiyor. Başka spor dallarına uygun olan ayakkabılar ile oynanması durumunda sakatlıklar oluşabiliyor. Lescon krampon tasarlarken futbola has oyun yapısını göz önünde bulunduruyor ve böylece oyun sırasındaki performansınızı mükemmelleştirmeyi amaçlıyor. Futbol ayakkabısı modellerinde diğer Lescon spor ayakkabılarda kullanılan teknoloji ve özelliklerin yanı sıra kramponlara özel özellikler de bulunuyor.

 

Ayağınızı Darbelerden Koruyun

Söz konusu futbol olduğunda, gerek maç gerekse antrenman sırasında ayağınızın darbe alma riski bulunuyor. Hızlı kalkışlarda ve ani dönüşlerde ayakkabı içinde darbe etkisi oluşuyor. Bu darbelerin etkisini en aza indirgemek için Lescon darbe dağıtıcısı özelliği kullanılıyor. Bu şekilde darbe ayakkabı içinde eşit olarak dağıtılıyor ve sakatlanma riski azaltılıyor. Oyunun sertliğinden ayağınızı korumak için kullanılan bir başka teknoloji ise Super Grip oluyor, böylece sert zeminlerde oluşan sürtünmenin oyununuzu olumsuz etkilemesi engelleniyor.

Dayanıklı Kramponlar ıçin Adres Lescon

Krampon fiyatlarını incelerken ayakkabınızı ne kadar uzun süre kullanabileceğinizi de göz önünde bulundurmanız tavsiye ediliyor. Lescon modellerinin dayanıklı olması için özel malzemeler ve teknolojiler kullanıyor. Ayakkabıda kullanılan futbol malzemelik isimli özel malzeme sayesinde meydana gelebilecek açılma ve deformasyonların engellenmesi amaçlanıyor. Termoplastik özelliği sayesinde ise tabanın dayanıklılığı arttırılıyor.

Rahat ve şık Bir Oyun

Lescon futbol ayakkabısı üretilirken oyun sırasında ayağınızın konforu da hesaba katılıyor. Kramponlarda kullanılan Les Insole özelliği sayesinde ayağınız oyun sırasında nefes alıyor böylece ayakkabının içindeki nem ve ter engelleniyor. Lescon krampon rahatlığı kadar şıklığı ile de dikkat çekiyor, ayakkabıların tasarımında en yeni trendler ve moda renkler kullanılıyor.

Eğer siz de maçlarda üstün performansınız ve şık tarzınızla dikkat çekmek isterseniz Lescon krampon modellerinden size uygun olanı seçebilirsiniz. Satın aldığınız kullanılmamış ürünü 30 gün içinde değiştirebilir, 14 gün içinde iade edebilirsiniz.