Lescon Krampon İle Mükemmel Performans
28.12.2017

Lescon Krampon İle Mükemmel Performans

Lescon Krampon ıle Mükemmel Performans

Hem amatör hem profesyonel oyunculara yönelik, oyun performansında oluşabilecek olumsuz etkenleri azaltarak sizi başarıya taşıyan krampon modellerini Lescon futbol koleksiyonunda bulabilir, siz de kazananların arasında yer alabilirsiniz.

Lescon Krampon ıle Mükemmel Performans

 

Hem amatör hem profesyonel oyunculara yönelik, oyun performansında oluşabilecek olumsuz etkenleri azaltarak sizi başarıya taşıyan krampon modellerini Lescon futbol koleksiyonunda bulabilir, siz de kazananların arasında yer alabilirsiniz.

 

Lescon, spor ayakkabı ve spor giyimi konusundaki 40 yıllık deneyimi ile sporun her dalı için özel koleksiyonlar üretiyor. Kadın, erkek ve çocuklar için futbol, basketbol, tenis, fitness gibi spor dallarına yönelik ayakkabı ve tekstil üreten markanın, futbol konusunda ayrı bir deneyimi bulunuyor. Futbola yönelik ürünleriyle Türkiye'de ilklere imza atan Lescon'un yabancı takımlara sponsorluk deneyimi dahi bulunuyor. Futbol severler için forma, ayakkabı ve futbol ekipmanı üreten marka, en yeni teknolojilerle en kaliteli malzemeleri koleksiyonlarında buluşturuyor.

 

Her Koşulda Yüksek Performans

 

Lescon futbol ayakkabısı modellerinde, maç sırasında en iyi oyunu sergilemeniz amacıyla tasarlanmış özellikler bulunuyor. Super Grip özelliği ile sert zeminlerde oluşabilecek sürtünmeden kaynaklı enerji kaybının engellenmesi amaçlanıyor. Kramponun tabanı özel şekillerde dizayn ediliyor ve her türlü zeminde yüksek performans sağlamanız mümkün oluyor. Termoplastik üreten taban özelliği ile hem tabana dayanıklılık katıyor hem de tabanın çarpıcı renklerde üretilmesini mümkün kılıyor. çoğu futbol ayakkabısı modelinde bulunan darbe dağıtıcısı özelliği ile maç sırasında aldığınız darbeler ayakkabının tamamına dağıtılıyor. Böylece ayağınızın tek bir noktasına yüklenmeyen darbenin etkisi emiliyor, maç sırasında performansınız olumsuz etkilenmiyor.

Lescon ile Konfor Dostu şıklık

Lescon futbol ayakkabıları ile ayağınızın rahat olması ve sağlıklı bir şekilde nefes alması da mümkün oluyor. Les Insole özelliği ile ayakkabının içi nem ve ter tutmuyor böylece maç sırasında ayağınız rahat ediyor. Krampon modellerinde en çarpıcı renkler ve detaylar kullanılıyor. Dünya statlarındaki trendler her senenin futbol ayakkabısı koleksiyonlarına da uygulanıyor. En gözde renk alternatiflerinde tasarlanan Lescon krampon modellerinde, ayakkabının saya denilen üst kısmında futbol malzemelik kullanılıyor. Bu özel malzeme sayesinde ayakkabı açılmalara karşı dayanıklı ve uzun ömürlü oluyor. Lescon futbol ayakkabıları, bir futbolseverin maç sırasında karşılaşabileceği her tür durum düşünülerek tasarlanıyor. Bu sebeple, Lescon futbol ayakkabısı kullanan oyuncular en iyi performanslarını sergileyerek, maçlarda göze çarpıyor.

 

Lescon futbol ayakkabısı modelleriyle tanışarak, maçın kazanan oyuncusu olmak isterseniz, online alışverişi tercih edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü alışveriş sepetinize atarak saniyeler içinde kolayca sipariş verebilirsiniz. Eğer satın aldığınız ürünü değiştirmek isterseniz, kullanılmamış ürün ile beraber Lescon mağazalarına gelerek 30 gün içinde değişim, 14 gün içinde iade işlemi yapabilirsiniz.