Lescon Spor Çantaları
25.07.2018

Lescon Spor Çantaları

Günlük koşuşturmanın içerisinde spora, okula hatta işe giderken bile işimizi kolaylaştıracak, çok bölmeli sırt ve el çantaları hayat kurtarıcı olabiliyor. PU kaplamalı sentetik kumaşlarla üretilen spor çantalar dayanıklı ve estetik görünümleri, organizer mantığında hazırlanan konforlu ve kullanışlı iç tasarımları ile sizin en büyük yardımcınız haline gelecek. Lescon spor çantaları sayesinde artık eşyalarınızı rahat bir şekilde yanınızda taşımanız için şıklığınızdan ödün vermenize gerek kalmayacak. Hem kadın hem de erkeklerin zevklerine ve ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan spor çantaları Lescon'da bulabilirsiniz.

Hem Tarz Hem Rahat Erkek Spor Çantaları

Birçok eşyayı düzenli bir şekilde taşıyabildiğiniz, farklı boy ve renklerde, gizli cep ve bölmelere sahip bir çanta düşünün. Termosunuz, kirli ve temiz kıyafetleriniz, cüzdan, cep telefonu ve saat gibi kişisel eşyalarınız için farklı boylarda ve tasarımlarda gözlere sahip olan spor çantalar size eşyalarınızı taşımada kolaylık sağlarken çanta içerisinde düzen sağlayarak işinizi kolaylaştıracak. Dilerseniz spora giderken, dilerseniz okula ya da işe giderken, dilerseniz de sadece dışarıya çıktığınızda yanınıza almak istediklerini kolayca yerleştirebileceğiniz spor çantalardan; siyah, mor, pembe, gri ve mavi gibi farklı renklerden istediğinizi seçerek kullanabilirsiniz. İsterseniz siyah, mavi ve gri gibi birçok kıyafet ve kombinde kolay uyum sağlayabilecek renkleri tercih edebilir, isterseniz mor ve pembe gibi canlı renklerle kendi tarzınızın farkını yansıtabilirsiniz.

Özellikle spora giderken kıyafetlerinizi ve kişisel eşyalarınızı taşımak için kramponlar ya da spor ayakkabılarınız için ayrılmış gözleri, kıyafetleriniz için ayrı olarak tasarlanmış bölmeleri kullanabileceğiniz sırt veya el çantası tarzındaki spor çantaları tercih edebilir; işe, okula ya da görüşmelerinize giderken ise tabletiniz ya da laptonuzu taşıyabileceğiniz spor sırt çantalarını kullanabilirsiniz. Sırt çantalarının yan taraflarındaki bölmelere su şisesi, termos ya da mugınızı koyarak eşyalarınıza dökülme riskini ortadan kaldırabilir ve kolay ulaşılabilirliği sayesinde hızlı bir şekilde sıvı ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Spor Tarzınıza Şıklık Katan Bayan Spor Çantaları

Özellikle spora giderken kadınların en büyük derdi olan eşyaları taşımak kabusa dönmek zorunda değil. İstediğiniz her eşyayı yanınıza alabilirsiniz, hiçbirinden vazgeçmenize gerek yok! Spor tarzınıza şıklık ve işlevsellik katacak Lescon spor çantalarından tarzınıza uygun renk ve modeli seçip eşyalarınızı taşımayı keyifli hale getirebilirsiniz. Spor sonrası ihtiyacınız olan makyaj ve bakım malzemeleriniz, temiz kıyafetleriniz ve diğer kişisel eşyalarınız için farklı boylardaki gizli cepler size yardımcı olacak. Üstelik kirli kıyafetlerinizi ayrı, spor ayakkabılarınızı ayrı koyabilmeniz için bölmeler de mevcut. Spora giderken ya da günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz spor sırt çantalarının yanı sıra el çantası şeklinde tasarlanan spor çantalarını tercih ederek kısa seyahatlerinizde de kolaylık yaşamanız mümkün. Kendi tarzınıza uygun renk ve model seçenekleri ile, sade ve düz renkleri tercih ederek spor kombininizi oluşturabilir, ya da daha renkli ve hareketli modelleri tercih edip spor tarzınıza şıklık katabilirsiniz. Spor çantanızı, günlük kıyafetlerinizle de kombinleyerek kitaplarınızı, tablet ya da laptopunuzu ve diğer kişisel eşyalarınızı yanınızda taşıyabilir, dan ödün vermeden işe veya okula gidebilirsiniz.

Hem erkek hem de kadınlar için üretilen spor çantaları, seçeceğiniz renk ve modele göre "unisex" hale getirebilir ya da dilerseniz aynı modelin farklı renklerini tercih ederek sevdiklerinizle birlikte çift olarak kullanabilirsiniz. Üstelik dilerseniz tercih ettiğiniz Lescon spor çanta modelini, Lescon'un farklı renk ve modellerdeki eşofman takımları, cüzdan ve ayakkabıları ile kombinleyerek kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Günlük kıyafetinizden spora giderken yaptığınız kombine kadar tarzınıza uyum sağlayan ve de işlevsellik katan sırt ve el spor çantası modellerinden dilediğinize uygun fiyat ve taksit seçenekleri sahip olabilirsiniz. Spor çantaları incelemek için tıklayınız.