Rahat, Kullanışlı ve Şık: Lescon Eşofman Altı
19.06.2018

Rahat, Kullanışlı ve Şık: Lescon Eşofman Altı

Sportif ve Dinamik Bir Tarzın Temsilcisi: Erkek Eşofman Altı

Esnek kumaşlarla üretilmiş ve erkek vücuduna uygun kalıp tasarımlarıyla tarzınızı yansıtan Lescon eşofman altı modelleri, rahatlığı ve şık tarzı ile dikkat çekiyor. Spor antrenmanlarında, kendinizi özgür ve güçlü hissetmenize katkı sağlayan Lescon ürün çeşitleri, yılın trend renklerinden ilham alan özgün modellerle tasarlanıyor. En zorlayıcı antrenmanlarda bile kendinizi kuru ve rahat hissetmenizi sağlayan erkek eşofman altı, sportif giyim kombinlerinizi de başarıyla tamamlıyor. Hafta sonu aktiviteleri ya da günlük konforlu kullanım için son derece uyum sağlayan spor giyim ürünleri, fermuarlı yan cepleri ile dinamik bir görüntü kazanıyor. Fermuarlı yan cepler, ürüne kattığı sportif dokunuşun yanı sıra aktiviteleriniz esnasında; anahtar, kredi kartı, bozuk para gibi küçük objeleri de yanınızda bulundurmanıza olanak sağlıyor. Ürünün bel kısmında bulunan elastik bant ve ayarlanabilir iç kordon, erkek eşofman altını bel ölçülerinize göre ayarlamanıza izin vererek rahat hareket etmenize fayda sağlıyor.

Pantolon Şıklığı, Eşofman Rahatlığı: Bayan Eşofman Altı

Kadınların özgür hareket etme ihtiyaçlarına cevap veren Lescon bayan eşofman altı modelleri, pantolon şıklığında tasarlanan kalıpları ile dikkat çekiyor. Önden düğmeli ve fermuarlı sportif ürün modelleri, Lescon kadın giyim serisinin en son trendlerini oluşturuyor. Yanlardan lastikli ve cepli olarak tasarlanan eşofman altı çeşitleri, spor antrenmanlarınız dışında gündelik hayatınızda da çok şık ve etkileyici bir kullanım alanına sahip. Ürünlerin esnek ve rahat özellikli kumaşlarla tasarlanmış olması, gün boyu rahat ve özgür hissetmenize olanak sağlıyor. Farklı renklerde üretilen eşofman altları; iki cepli, tek cepli ya da cepsiz olarak tasarlanıyor. Koşarken ya da yürürken küçük eşyalarını yanından ayırmak istemeyen sporcu bayanlar için özel olarak düşünülmüş fermuarlı ceplerin yanı sıra özgürlüğünden ödün vermeden hareket etmek isteyenler için de cepsiz model seçenekleri de tasarlanıyor. Ürünlerin sol bacak üzerinde konumlanan ikonik Lescon logosu, bayan eşofman altı modellerine kaliteli ve şık bir detay kazandırıyor. Bel bölgesinin ayarlanabilir kordonlu olarak tasarlanmış oluşu, kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlıyor.

Rakipsiz ve Güçlü: Lescon Kadın Eşofman Altı

Giyim tarzına özen gösteren kadınların, renk ve tarz beğenilerini ön plana alan Lescon kadın eşofman altı, baharı anımsatan canlı renkleri ve güçlü tasarımları ile performansa odaklanmanızı sağlıyor. Siyah, lacivert, gri gibi ana renklerin dışında; fuşya, antrasit, pembe, mürdüm ve indigo gibi kadınların zevkine hitap eden spesifik renkler de Lescon ürün serisinin renk skalasında bulunuyor. Tercihinize göre seçebileceğiniz yüksek bel, düşük ya da orta bel modelindeki kadın eşofman altı modelleri, kullanım alışkanlıklarınıza göre benzersiz bir konfor sunuyor. Ürünlerin elastan materyal ile üretilmiş olması, kadın eşofman altına esneklik ve dayanıklılık gibi fonksiyonel özellikler kazandırıyor. Vücudunuzu tamamen saran slim-fit modellerin yanı sıra rahatlık ve konforu ön plana alan boru paça düz kalıba sahip Lescon çeşitleri de büyük ilgi görüyor.

Kazanmaya önem veriyorsanız, rakipsiz gücü içinizde hissetmek için siz de Lescon'un benzersiz spor dünyasına hemen şimdi göz atın! Unutmayın www.lescon.com.tr adresinden satın alacağınız ürünleri, dilediğiniz Lescon mağazasından kolaylıkla değiştirebilirsiniz.