Sonbaharda Sporun Keyfi Lescon Eşofman ile Çıkar
28.12.2017

Sonbaharda Sporun Keyfi Lescon Eşofman ile Çıkar

Sonbaharda Sporun Keyfi Lescon Eşofman ile çıkar

 

Kazananların markası olan Lescon, birbirinden şık eşofman modelleri ile konforlu bir spor deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Sonbaharda Sporun Keyfi Lescon Eşofman ile çıkar

 

Kazananların markası olan Lescon, birbirinden şık eşofman modelleri ile konforlu bir spor deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

 

Neredeyse 40 yıldır spor ayakkabı ve spor tekstili üreten lider Türk markası Lescon'un spor giyim koleksiyonu göz dolduruyor. Erkek, kadın ve çocuk için kaliteli malzeme ve niteliki tasarımın birleştiği spor kıyafetleri sunan marka spor salonlarında, sahalarında dikkat çekmeye devam ediyor. Güncel moda trendlerini de yakından takip eden Lescon spor giyim koleksiyonu arasında, eşofman takımları büyük ilgi görüyor.

 

Rahat Bir Spor Deneyimi ıçin Eşofman Takımları

 

En verimli şekilde spor yapmak için spor yaparken rahat olmanız, kıyafetlerinizin vücudunuza uygun olması ve uygun kumaşlardan yapılmış olmaları büyük önem taşıyor. Spor yaparken fazla terlemeniz, vücudunuzun nemli kalması ya da üşümeniz sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bu sebeple spor yaparken, spor için özel olarak üretilmiş kıyafetleri tercih etmeniz öneriliyor. Lescon, yılların deneyimiyle spor sırasında rahat etmeniz için birbirinden şık ve kullanışlı eşofman takımları üretiyor. Eşofman takımları tamamen sportif amaçlı olduğu için, özellikle de sonbahar ve kış aylarında en çok tercih edilen spor kıyafetleri arasında bulunuyorlar. Koşu yaparken, yürüyüşte, fitness, salon çalışması ya da basketbol gibi oyunlarda konforlu bir şekilde spor yapmanın keyfini çıkarmanızı sağlıyorlar.

 

Lescon Eşofman çeşitleri ıle Tarzınızı Gösterin

 

Lescon eşofmanları tasarlanırken rahat ve kullanışlı olmaları kadar şık olmaları da amaçlanıyor. Eşofman modellerinde farklı oranlarda polyester ve elastan karışımı kumaşlar kullanılıyor. Böylece Lescon eşofmanlarınızı çamaşır makinesinde pratik bir şekilde yıkayabiliyorsunuz.

Eşofman çeşitleri tasarlanırken önem verilen bir başka nokta ise modellerin vücudunuza iyi bir şekilde oturması, kullanışlı olması oluyor. Bu amaçla, eşofman altlarının bel içlerinde ayarlanabilir kordon kullanılıyor. Bu sayede eşofmanın beli, belinize tam olarak oturuyor ve spor yaparken rahat etmenizi sağlıyor Farklı eşofman modellerinde farklı sayılarda olmak üzere, fermuarlı ceplere de yer verilerek, kullanışlı tasarımlar hazırlanıyor. Senenin moda trendleri ile kullanışlı özelliklerin birleştiği Lescon eşofman modelleri ile mükemmel spor deneyimini yaşayarak kazananların arasında yer alabilirsiniz.

Hayatınıza sporu katarak, daha sağlıklı bir geleceğe adım atmak, sonbahar ve kış aylarına hazırlandığımız bugünlerde formunuza dikkat etmek için Lescon ürünleri ile tanışabilirsiniz. Spor ayakkabı ve tekstil koleksiyonları arasından tarzınızı yansıtan ürünleri seçebilir, hemen alışveriş sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz. Satın aldığınız üründen memnun kalmadığınız takdirde, kullanılmamış ürünü Lescon mağazalarında 30 gün içinde değiştirebilir, 14 gün içinde iade edebilirsiniz.