Stok Yok
Sepette Ekstra %30 İndirim 349,99 TL
Ürün Kodu: 17KAE005000M-418

L-5000 Kahverengi Erkek Outdoor Bot

499,99 TL
Renk: Kahverengi
Beden Seçiniz
Ürün Bilgileri

Lescon Yerli Üretim

Lescon L-5000 Lacivert Outdoor Bot, kauçuk tabanla zorlu hava şartlarına meydan okuyor. Esnek taban, darbeleri en aza indiren phylon zemin ile güçlendiriliyor ve ayak hareketlerine uyum gösteriyor.  Outdoor bot, mikrofiber desteği ile kullanıcılarına hem estetik hem de sağlık sunuyor.

Suya Dayanıklı Yapı...

Suya dayanıklı olan L-5000 Lacivert Outdoor Bot, yağışlı havalarda bile güvenle giyilebilir. Su geçirmeyen dış kaplamanın yanı sıra Les Insole teknolojisi ile iç alanda da rahatlık vadediyor. Nemi ve teri engellemek için özel olarak tasarlanan iç yapı, vücut ağırlığını da eşit dağıtarak ayaklarınızı ferah tutup, rahat bir kullanım sunuyor. Bu bot modeli, kışın outdoor gezi meraklılarının öncelikli seçimi oluyor.

Dört Mevsim Konforlu Spor

Siz de lacivert renk L-5000 Outdoor Bot ile kışın yürüyüş keyfine varabilir, Lescon güvencesi ile ürünü sepetinize ekleyip satın alarak dört mevsim konforlu sporu deneyimleyebilirsiniz. 

KAUÇUK
Ayakkabının tabanında kullanılan, elektriği yüzeye iletebilen esnek ve dayanıklı taban hammaddesidir. 
PHYLON
Ayağın hareketine uyum sağlayıp, darbeleri en aza indirgeyebilen zemin malzemesidir.
SUPER GRIP (MAKSİMUM SÜRTÜNME)
Tabanın yerle temasında sporcunun özellikle sert zeminlerde sürtünmeden dolayı oluşabilecek, olumsuz performansını engellemek amaçlı özel desen ve şekillerle dizayn edilen taban teknolojisidir.
LES INSOLE
Ayakkabı içindeki nemi ve teri en aza indirgeyebilmek için vücut ağırlığının eşit dağılmasını sağlamak amacıyla özel olarak işlenip oluşturulan iç ayakkabı malzeme teknolojisidir. 
LESCON MICROFIBER
Hem görünüş estetiği sağlayan, hem de ayak sağlığını destekleyen esneklik, yumuşaklık ve sağlamlık özellikleriyle sayada kullanılan çok çeşitli ve renkli (suni deri) malzemedir.
  • Lescon Yerli Üretim
  • Ödeme Yöntemleri
    Teslimat ve İade
    İlgili Ürünler