Stok Yok
Sepette Ekstra %30 İndirim 349,99 TL
Ürün Kodu: 17KAE005002M-010

L-5002 Lacivert Erkek Outdoor Bot

499,99 TL
Renk: Lacivert
Beden Seçiniz
Beden Tablosu
Ürün Bilgileri

Lescon Yerli Üretim

Güçlü ve dinamik bir tasarıma sahip olan Lescon L-5002 Lacivert Outdoor Bot hem sağlam hem de konforlu ve şık outdoor bot modelleri arayanların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Gerçek Yürüyüş Keyfi: Lescon

Kalın kauçuk tabanla desteklenen özel desenlere sahip Super Grip teknolojisi, L-5002 Lacivert Outdoor Bot modelinin zorlu zeminlerde sürtünmesini azaltırken yol tutuşunu da arttırıyor. Taban malzemesi olarak kullanılan Phylon ve TPU, taban dayanıklılığını ve esnekliğini maksimuma çıkarıyor.

Yüksek Performans, Eksiksiz Konfor

Vücut ağırlığının tabana eşit olarak yayılmasını sağlayan Les Insole özelliği ayakta oluşan nem ve ter etkisini azaltıyor. Su geçirmez özelliği olan modelin sayasındaki mikrofiber doku, ayağın yumuşak ve esnek bir ortamda kalmasını sağlıyor. Tasarımındaki çizgiler Outdoor bot kimliğini çarpıcı bir estetikle güçlendiriyor.

Lacivert renge sahip L-5002 Outdoor Bot modeli için hemen sipariş vererek Lescon kalitesini, konforunu ve güvenli alışveriş ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

KAUÇUK

Ayakkabının tabanında kullanılan, elektriği yüzeye iletebilen esnek ve dayanıklı taban hammaddesidir.
PHYLON
Ayağın hareketine uyum sağlayıp, darbeleri en aza indirgeyebilen zemin malzemesidir. 
TPU (TERMOPLASTİK ÜRETEN)
Tabanın dayanıklılığını arttıran ve parlak görüntüsüyle estetik sağlayan taban aksesuarıdır.
SUPER GRIP (MAKSİMUM SÜRTÜNME)
Tabanın yerle temasında sporcunun özellikle sert zeminlerde sürtünmeden dolayı oluşabilecek, olumsuz performansını engellemek amaçlı özel desen ve şekillerle dizayn edilen taban teknolojisidir. 
LES INSOLE
Ayakkabı içindeki nemi ve teri en aza indirgeyebilmek için vücut ağırlığının eşit dağılmasını sağlamak amacıyla özel olarak işlenip oluşturulan iç ayakkabı malzeme teknolojisidir. 
LESCON MICROFIBER
Hem görünüş estetiği sağlayan, hem de ayak sağlığını destekleyen esneklik, yumuşaklık ve sağlamlık özellikleriyle sayada kullanılan çok çeşitli ve renkli (suni deri) malzemedir.
  • Lescon Yerli Üretim
  • Ödeme Yöntemleri
    Teslimat ve İade
    İlgili Ürünler