Eşofman Takımı Kombinleri
05.06.2022

Eşofman Takımı Kombinleri

Eşofman, spor ayakkabı gibi çıkış amacı sporda konfor sağlamak olan bir giyim ürünüdür. Geçmiş yıllarda eşofman takımlarını sadece spor ile ilgili alanlarda görmüş olsak da günümüzde günlük kıyafet olarak kullananların sayısı bir hayli fazladır. Bu durumun en önemli nedeni eşofman takımlarının aşırı derecede rahat olmasıdır. Günün her saatinde konforu garantileyen eşofman takımlarının harika modellerine rastlamak mümkündür. En şık kıyafetleri bile aratmayan eşofman takımlarına dolabınızda yer vererek şıklığı ve rahatlığı tek bir üründe yakalayabilirsiniz.

Özellikle şehir yaşamına hakim olan yoğun tempo, kişilerin günlük kombinlerinde rahatlık sunan kıyafetleri tercih etmesinde son derece etkilidir. Hafta içi mesaiden sonra eşofmanlarınızı giyerek kısa bir yürüyüş yapabilir ardından bir kafede kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey doğru parçaları bir arada kullanmaktır.

Yürüyüş Kombinleri

Yürüyüş yapmak, yaşamınızın doğal bir rutini haline geldiyse dolabınızdan eşofman takımlarını ve yürüyüş ayakkabılarını eksik etmemeniz faydalı olur. Hava koşulları yürüyüş yapmanıza engel değilse farklı kumaş yapısına sahip eşofman takımları alabilirsiniz. Serin ve soğuk havalarda kalın dokulu, ılık ve sıcak havalarda ince dokulu eşofmanları tercih edebilirsiniz.

Eşofmanın yanı sıra spor ayakkabılarınızı da çeşitlendirmeniz faydalı olur. Sıcak havalar için nefes alan, soğuk ve yağışlı havalar için su geçirmez outdoor ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Bordo renkli eşofman takımı ile siyah spor ayakkabı, kahve tonlarındaki eşofman takımları için beyaz spor ayakkabı kullanabilirsiniz. Lacivert eşofman takımı giymeyi seviyorsanız, mürdüm renkli spor ayakkabı ile kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu ikili arasındaki renk uyumu sizi şaşırtabilir.

Spor Salonu Kombinleri

Spor salonunda yapılan aktiviteleri seviyorsanız her mevsim ince dokulu pamuklu kumaşlardan yapılan eşofman takımlarını tercih edebilirsiniz. Çünkü spor salonlarında değişken hava koşulları yoktur. Kapalı alanlarda yapılan aktivitelerde üşütme riski azdır. Bu nedenle ince fakat teri emen eşofmanlar fazlasıyla faydalı olur. Spor salonlarının zeminleri düz ve pürüzsüzdür. Tercih edeceğiniz spor ayakkabının salon zeminine uygun olması çok önemlidir. Bu nedenle tabanı zemini tutan spor ayakkabı modellerini tercih etmek gerekir.

Siyah ve beyazın mükemmel uyumu her zaman her yerde popülerdir ve dikkat çeker. Bu durumu değerlendirmek için siyah eşofman takımının altına beyaz spor ayakkabı giyebilirsiniz. Pudra eşofman takımlarını mürdüm spor ayakkabı ile kombinleyerek spor salonuna gitmeden önce bir kafede arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

Hafta Sonu Kombinleri

Hafta sonu gri eşofman takımı giymek, adeta yazılı olmayan bir kuraldır. Gittiğiniz her mekânda mutlaka gri eşofman giymiş kişilere rastlama ihtimali çok yüksektir. Bu trendin bir parçası olmak istiyorsanız dolabınızda gri renkli eşofman takımlarına yer vermeniz faydalı olur. Hafta sonu günün her saatini konforlu geçirmek için ayak yapınıza uygun spor ayakkabıları tercih etmeniz önemlidir.

Özellikle tüm günü dışarıda geçirmeyi planlıyorsanız ayağı saran ve destekleyen spor ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Vücudun tüm yükünü ayaklar taşır. Bu durumu dikkate alarak spor ayakkabı tercih etmek ayak sağlığınız için önemlidir. Renkli spor ayakkabıları seviyorsanız, açık gri eşofman takımı ile kombinleyebilirsiniz. Açık gri eşofman takımlarına açık renkli yeşil, pudra, mavi ve lila renkli spor ayakkabılar çok yakışır.

Koyu gri eşofman takımı tercih ediyorsanız lacivert, siyah, mürdüm ve beyaz spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Kırmızı renkli spor ayakkabı modelleri, hem açık hem de koyu gri eşofman takımları ile mükemmel bir uyum yakalar. Bu mükemmel uyumdan faydalanmak için dolabınızda en az 1 adet kırmızı spor ayakkabı bulundurabilirsiniz.