Herkese Göre Bir Lescon!
28.12.2017

Herkese Göre Bir Lescon!

Herkese Göre Bir Lescon! 

"Kazanmak Gibisi Yok" sloganıyla en yeni teknolojilerle en iddialı estetik özellikleri bir araya getiren Lescon, her yaştan hırslı, başarılı ve özenli sportif bireylere aradıkları ürün seçeneklerini sunuyor. 

Herkese Göre Bir Lescon!  "Kazanmak Gibisi Yok" sloganıyla en yeni teknolojilerle en iddialı estetik özellikleri bir araya getiren Lescon, her yaştan hırslı, başarılı ve özenli sportif bireylere aradıkları ürün seçeneklerini sunuyor. 

1980 yılında Gaziantep'te kurulan Lescon, alanında öncü bir markadır. Spor ayakkabıları, tekstili ve aksesuarları alanında kaliteli ve özenli üretimler yapan markanın ilk başarılarından biri de Türkiye'de halı saha ayakkabısını üreten ilk marka olmasıdır. Avrupa takımlarına sponsorluk gibi büyük başarılar elde eden Lescon, günümüz spor alanlarını yüksek teknolojili şık tasarımlarıyla dolduruyor. Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları, çeşitlenen tasarımları, renk skalası, dizaynlardaki ince detaylar ile her yaşa her zevke hizmet sunuyor.

Lescon'un her bir spor dalı için geliştirilmiş özel yenilikçi teknolojileri bulunuyor. Spor ayakkabılarında nefes aldırma, dayanıklılık, hızlı hareket kabiliyeti öne çıkan özellikler oluyor. Tekstil ürünlerinde ve aksesuarlarda ise enerjinizi arttıran ve vücudunuzun nefes almasını sağlayan tasarımlar dikkat çekiyor. Lescon'un rahatlık ve şıklığı birleştiren ürünleri antrenman dışında, gündelik hayatta da sıklıkla tercih ediliyor.

Lescon Online Mağaza ile Avantajlı Alışveriş

Sporu hayatının önemli bir parçası haline getirmiş herkese göre ürünleri bulunan Lescon, Türkiye genelindeki 39 şubesine ek olarak online mağazasında da üstün kalitede satış hizmeti sunuyor. http://www.lescon.com.tr/ adresine girerek ürünleri yakından tanıyabilir, sizin için en doğru olacak ürünü seçebilirsiniz. Lescon online, her bir ürünü için detaylı bilgiler sunar, bu bilgiler ürünün renk ve beden bilgilerini içerdiği gibi, kullanılan teknolojiler ve incelediğiniz ürünün hangi tarz sporcular için tasarlandığı gibi çok önemli bilgileri de kapsar. üstelik her bir ürünün sayfasında hangi ürünlerle kombinlenebileceğine dair öneriler de yer almaktadır. Site genelinde ayakkabı, eşofman gibi alt kategorilere göre arama yapabileceğiniz gibi, kadın erkek ve çocuk koleksiyonları üzerinden de arama yapabilirsiniz.

Lescon'un spor performansınızı arttırmak ve spor sırasındaki rahatlığınızı sağlamak için kullandığı teknolojiler sayesinde başarılarınıza başarı katıp, sahalarda, salonlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Eğer siz de kazananların dünyasına adım atmak isterseniz, Lescon online mağazadan kolayca sipariş verebilirsiniz.