Lescon Spor Ayakkabı ile Enerjiyi Doruklarda Yaşayın
28.12.2017

Lescon Spor Ayakkabı ile Enerjiyi Doruklarda Yaşayın

Spor deneyiminizi benzersiz bir hazza dönüştürmeyi amaçlayan Lescon, sonbahar sezonu spor ayakkabı modellerinde de modern tasarımlar ile konforu bir arada ayağınıza getiriyor.

Lescon Spor Ayakkabı ile Enerjiyi Doruklarda Yaşayın

Spor deneyiminizi benzersiz bir hazza dönüştürmeyi amaçlayan Lescon, sonbahar sezonu spor ayakkabı modellerinde de modern tasarımlar ile konforu bir arada ayağınıza getiriyor.

Kadın – erkek her yaştan kullanıcıya hitap eden spor ayakkabı çeşitleri, farklı renk ve modelleri ile her tarzdan kullanıcının beğenisine sunuluyor. Tasarım ve malzeme çeşitliliği sayesinde çok sayıda ihtiyaca yanıt veren Lescon ürünleri, kullanım alanınız ve zemin özelliklerine uygun olarak size en uygun ürünü seçme imkanı sunuyor.

Airtube Serisi ile Performansınızı Arttırın

Her sezonda yepyeni çeşitleri ve sağladığı kullanım kolaylığı ile adından söz ettiren Lescon Airtube serisi, ayağınızın gün boyu rahat etmesini sağlayan L– sole özelliği ile dikkat çekiyor. Bu özellik sayesinde ayağınızın şeklini alıp, her hareketine uyum sağlayan iç taban yorgunluk hissini minimize ederek kullanıcılarına eşsiz bir rahatlık hissi sunuyor. Ayakkabıların tabanlarında kullanılan phylon zemin malzemesi ise darbe dağıtıcı özelliği ile sporcunun performansını olumlu yönde etkilerken, spor sonrası ayaklarda oluşabilen yorgunluk hissinin de önemli ölçüde azalmasını sağlıyor. Vücuttaki elektriğin yüzeye iletilmesine yardımcı olan kauçuk tabanlar, konforlu bir spor deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor. Ayakkabılarda kullanılan mikrofiber tabanlar yumuşaklığı arttırırken, les insole özelliği uzun süreli kullanımlarda oluşabilen ter ve nem etkisini azaltıyor. Bu özellik, ayak sağlığınızın korunmasına yardımcı olurken yoğun tempolu egzersizlerinizde nemlenme sonucu oluşabilecek tahriş, kızarıklık ve koku oluşumu gibi sorunların da giderilmesine yardımcı oluyor.

Lescon ile Hayatın Ritmini Yakalayın

Sunduğu geniş renk skalası sayesinde çok sayıda spor kıyafetinizle kombinleyebileceğiniz Lescon spor ayakkabılar, yenilikçi tasarımlarıyla da enerjinizi yansıtıyor. ılgilendiğiniz spor dalı ne olursa olsun kendinize uygun bir spor ayakkabısı bulabileceğiniz seriler sayesinde performansınızı maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz. Salon sporlarına uygun rahat ve hafif modellerden birini seçebileceğiniz gibi, outdoor – trekking ayakkabıları ile keyifli bir sonbahar yürüyüşlerine çıkabilir, doğa sporları yapabilir, engebeli zeminlerde ve yağışlı havalarda ıslak yüzeylerde de kullanabileceğiniz super grip taban özellikli ayakkabılardan birini de seçebilirsiniz.

Spor tarzınızla şıklığı yakalayabileceğiniz çok sayıda ürün ile futbol, basketbol, tenis ve fitness gibi birçok alanda stilinizi yansıtabilirsiniz. Profesyonellerin tercihi Lescon ürünleri, sunduğu üstün teknoloji ve kullanım kolaylığı ile performansınızı bir adım öne taşıyor. Her geçen gün yenilenen tasarımlar, dayanıklı iç ve dış malzemeler, sağlığınızı ön planda tutan iç dizayn ve eşsiz zevkinizi yansıtan renk seçenekleri ile sporcuların vazgeçilmezi olan ürünler ile kazanmak alışkanlık haline geliyor.