Stok Yok
Sepette Ekstra %30 İndirim 349,99 TL
Ürün Kodu: 17KAE005001M-418

L-5001 Kahverengi Erkek Outdoor Bot

499,99 TL
Renk: Kahverengi
Beden Seçiniz
Beden Tablosu
Ürün Bilgileri

Lescon Yerli Üretim

Dinamik, şık görünümüyle öne çıkan Lescon L-5001 Kahverengi Outdoor Ayakkabı, sağlam ve kaliteli erkek Outdoor ayakkabı modelleri arayanlara özel benzersiz bir seçenek sunuyor.

Yol Direncini Güçlü Adımlarla Yen!

Esnek ve dayanıklı kalın kauçuk Phylon tabana sahip olan L-5001 Kahverengi Outdoor Ayakkabı, ayak hareketlerini kısıtlamayan, darbe emici özel yapısıyla dikkat çekiyor. Dişli taban desenleri sayesinde yüksek tutuş sağlayan Super Grip özelliği, zemin-ayakkabı arasında oluşan sürtünmeyi en aza indirerek yürüyüş performansınızı arttırıyor.

Sportif outdoor ayakkabı tasarımlarında aranan özellikleri fazlasıyla karşılayan model, Les Insole özelliğiyle yürüyüş esnasında oluşan ayak teri ve nemini azaltırken, su geçirmez yapısıyla da konforlu kullanım sağlıyor. Ekstra yumuşaklık, esneklik kazandıran Microfiber yapısı ayakkabının sayasına etkileyici bir görsellik ve dinamizm katıyor.

Kahverengi olan L-5001 Outdoor Ayakkabı modeline Lescon güvencesi ile sahip olmak için hemen sepetinize ekleyip kolaylıkla satın alabilirsiniz.

KAUÇUK
Ayakkabının tabanında kullanılan, elektriği yüzeye iletebilen esnek ve dayanıklı taban hammaddesidir. 
PHYLON
Ayağın hareketine uyum sağlayıp, darbeleri en aza indirgeyebilen zemin malzemesidir.
SUPER GRIP (MAKSİMUM SÜRTÜNME)
Tabanın yerle temasında sporcunun özellikle sert zeminlerde sürtünmeden dolayı oluşabilecek, olumsuz performansını engellemek amaçlı özel desen ve şekillerle dizayn edilen taban teknolojisidir.
LES INSOLE
Ayakkabı içindeki nemi ve teri en aza indirgeyebilmek için vücut ağırlığının eşit dağılmasını sağlamak amacıyla özel olarak işlenip oluşturulan iç ayakkabı malzeme teknolojisidir. 
LESCON MICROFIBER
Hem görünüş estetiği sağlayan, hem de ayak sağlığını destekleyen esneklik, yumuşaklık ve sağlamlık özellikleriyle sayada kullanılan çok çeşitli ve renkli (suni deri) malzemedir.
  • Lescon Yerli Üretim
  • Ödeme Yöntemleri
    Teslimat ve İade
    İlgili Ürünler